Leerling van de maand januari (Sliedrecht)

23-01-2018
Met trots mogen wij de leerling van de maand januari voorstellen: Divya Bodha


Divya Bodha uit klas 1A is leerling van de maand januari geworden om toch wel heel veel redenen. Eigenlijke te kort voor één A4, maar we gaan natuurlijk een poging wagen.

Allereerst is Divya een heel lieve en vriendelijke meid. Ze staat voor iedereen klaar in de klas en heeft eigenlijk nooit ruzie. Ze kan het met alle jongens en meiden uit de klas heel erg goed vinden. Daarnaast is ze ook nog eens heel erg behulpzaam. Als er iets moet gebeuren dan zal ze ook altijd de ander helpen of de gevraagde opdracht zonder te mopperen uitvoeren.
 
In de klas heeft Divya een geweldige inzet en motivatie. Ze werkt altijd erg hard en maakt daarbij ook een aantal mooie stappen vooruit. Vooral op het Nederlandse vlak (spelling) gaat ze hard vooruit. Daarbij heeft ze ook nog eens een schitterend handschrift. Bij elke opdracht werkt ze heel netjes en schrijft ze alle woorden en zinnen keurig op, prima Divya! Ze heeft al een aantal onderdelen behaald en werkt nu zelfs op niveau 8. Nu het laatste onderdeel nog en dan heeft ze spelling in de Lift zelfs uitgewerkt. Knap gedaan!
 
Divya komt ook niet uit de buurt. Elke dag komt ze helemaal uit 's Gravendeel om bij ons op school te komen. Op dit moment nog met de auto, maar in de toekomst misschien wel zelfstandig. Ook is Divya dit jaar nog geen één keer ziek geweest. Dat zegt ook wel wat over hoe graag ze op school komt. Daarbij is Divya al helemaal geen klager en zal je haar dan ook nooit horen zeggen dat ze ergens geen zin in heeft. Ze heeft wat dat betreft een hele goede instelling en dat is een mooie eigenschap trots op te mogen zijn!
 
Al met al dus heel veel redenen om een terechte leerling van de maand te worden.
 
Ga vooral zo door !
 
Gefeliciteerd namens je klasgenoten:
Jessey, Dana, Levy, Sifra, Judith, Seth, Mitchell, Wessel en Senna.
 
Meneer Coerts