Leerling van de maand april/mei (Sliedrecht)

15-04-2019
Met trots mogen wij de leerling van de maand april/mei voorstellen:
 
Mitchell Mohr
 
Mitchell Mohr uit klas 2A is de aankomende 2 maanden leerlingen van de maand geworden om toch wel heel veel verschillende redenen. Eigenlijk te kort voor één A4, maar we gaan natuurlijk een poging wagen.
 
Allereerst is Mitchell een hele aardige en vriendelijke jongen. Dit merk je ook goed in de klas. Hij ligt er goed in de groep en kan het eigenlijk met iedereen wel goed vinden in de klas. Hij maakt grapjes en zorgt voor een gezellige sfeer in de klas. Erg leuk, want ook andere kinderen hebben daar wat aan, ga vooral zo door Mitchell!
 
In de klas heeft Mitchell ook een hele goede werkhouding. Je hoort hem eigenlijk nooit zeuren en is altijd geconcentreerd bezig. Dit merk je ook goed in zijn resultaten van de theorie, want hij heeft de afgelopen 2 jaar mooie sprongen vooruit gemaakt. Zo is hij door al zijn opdrachten van Maatwerk en van spelling heen en dat is zeker heel erg knap. Ook met Nieuwsbegrip werkt hij in niveau B en heeft die al wat vooruitgang geboekt. Op het gebied van Nederlands en rekenen werkt hij allebei in Deviant, knap hoor!
 
Mitchell komt ook elke dag op de fiets vanuit Papendrecht. Hij is elke dag netjes op tijd op school en is daarnaast eigenlijk nooit te laat. Wat dat betreft ook een hele goede instelling wat je ook zeker nodig hebt voor later.
Daarbij is Mitchell al helemaal geen klager en zal je hem dan ook nooit horen zeggen dat hij ergens geen zin in heeft. Hij heeft wat dat betreft een hele goede instelling en dat is een mooie eigenschap om trots op te mogen zijn!
 
Al met al dus heel veel redenen om een terechte leerling van de maand te worden.
 
Ga vooral zo door !
 
Gefeliciteerd namens je klasgenoten:
Divya, Ahmad, Levy, Sifra, Judith, Seth, Wessel, Willemijn en Senna.
 
Meneer Coerts