Leerling van de maand december/januari

04-12-2019
Met trots mogen wij de leerling van de maand december/januari voorstellen:
 
Lisa Batenburg

Lisa Batenburg uit klas 1A is leerling van de maand december/januari geworden om toch wel heel veel redenen. Eigenlijk te kort voor één A4, maar we gaan natuurlijk een poging wagen.

Allereerst is Lisa een heel lieve en vriendelijke meid. Ze staat voor iedereen klaar in de klas en heeft eigenlijk nooit ruzie. Ze kan het met alle jongens en meiden uit de klas heel erg goed vinden. Daarnaast is ze ook nog eens heel erg behulpzaam. Als er iets moet gebeuren dan zal ze ook altijd de ander helpen of de gevraagde opdracht zonder te mopperen uitvoeren.
 
In de klas heeft Lisa een geweldige inzet en motivatie. Ze werkt altijd erg hard en maakt daarbij ook een aantal mooie stappen vooruit. Vooral op het Nederlandse vlak gaat ze hard vooruit. Bij elke opdracht werkt ze heel netjes en schrijft ze alle woorden en zinnen keurig op, prima Lisa! Ze werkt nu zelfs op niveau 8 van Spelling en niveau B van Nieuwsbegrip. Ze is ook van start gegaan met Deviant. Knap gedaan!
 
Lisa komt elke dag zelfstandig met de fiets naar school. Ook is Lisa dit jaar nog geen één keer ziek geweest. Dat zegt ook wel wat over hoe graag ze op school komt. Daarbij is Lisa al helemaal geen klager en zal je haar dan ook nooit horen zeggen dat ze ergens geen zin in heeft. Ze heeft wat dat betreft een hele goede instelling en dat is een mooie eigenschap om trots op te mogen zijn.
 
Ook durft ze andere leerlingen aan te spreken op hun gedrag en neemt ze het op voor andere klasgenoten op school. Dat is echt heel knap, zeker voor iemand uit het 1e jaar!
 
Al met al dus heel veel redenen om een terechte leerling van de maand te worden.
 
Ga vooral zo door!
 
Gefeliciteerd namens je klasgenoten:
Janey, Isabelle, Hussein, Nick, Cyrano, Sem, Zakariah, Jay, Denise, Niray en Kiara
 
Meneer Coerts