High Tea

04-11-2020
Woensdag 4 november heeft klas 2A van de Sprong in Sliedrecht een High Tea georganiseerd. De afgelopen weken zijn de leerlingen druk bezig geweest met allerlei voorbereidingen. Bespreken hoe je een High Tea moet organiseren, T-shirts maken, menukaarten maken, bedenken van de hapjes, hapjes voorbereiden en maken, tafel dekken, serveren, etc. Allerlei taken waar de leerlingen de afgelopen periode aan gewerkt hebben.

Hieronder zijn een aantal foto's te zien van de High Tea en hebben de leerlingen een verslag gemaakt. Veel lees en kijkplezier!


High tea verslag Lisa en Janey

Wij hebben natuurlijk ook mee geholpen met voorbereiden voor de high tea. We gaan wat vertellen in dit verslag over wat wij gedaan hebben en hoe alles is verlopen. Het verliep allemaal beter dan we hadden verwacht dus dat was heel erg fijn, Janey en ik waren allebei opgesplitst in de keuken. Om in de keuken te helpen met de hapjes en met het klaar zetten van de hapjes samen met nog wat andere kinderen. De rest van de groep was de tafel aan het dekken en alles netjes aan het zetten. Toen dat allemaal afgerond was het tijd dat de gasten kwamen dit waren de leraren. Toen ze allemaal plaats hadden genomen gingen we met de karren naar de tafel we gingen al het lekkers op tafel zetten we hadden zoete en hartige hapjes gemaakt. Toen dat klaar was gingen Lisa, Sem, Zakaria en Cyrano nog een party popper laten knallen. Daarna zat ons werk erop en ging iedereen naar huis. Wij vonden dat alles super goed ging en het was super leuk.

De high tea vond plaats op woensdag 4 novemberHigh Thea
Wij hebben samen gewerkt tijdens de high tea. Jay heeft spiesjes gemaakt en de worst eerst in plakjes gesneden en de komkommer ook in plakjes gesneden. Op het stokje kwamen zilveruitjes, worst komkommer en snoeptomaat. Denise heeft vooraf het servies afgewassen en daarna de tafel mooi gedekt. We hebben T-shirts gemaakt en we hebben die tijdens de high tea aangedaan. De high tea was op woensdag 4 november en we moesten hygiënisch werken, want we waren in de keuken bezig. Het was leuk en gezellig en we hebben het ook de tafels versierd.
Jay en Denise


High Tea

We gaven een high tea bij ons op school voor de docenten.
We vonden het wel leuk om een high tea te doen.
Dit idee was van mevr Fletcher en van mevr Verhoeven.
De taken waren goed verdeelt iedereen had altijd wel iets te doen.  Het was de bedoeling om de high tea te houden op 28 oktober maar we hadden het verplaats naar 4 november.
We hadden allemaal ons eigen T-shirt gemaakt met graffiti en de achter kant was versierd met stift.
We hadden veel eten gemaakt het zag er leuk uit. Het eten wat wij hadden gemaakt is komkommer, appelflappen, worst in bladerdeeg en koekjes en nog veel meer.

Dit is een verslag van Niray en Kiara.
Verslag over High tea

We hebben samen gewerkt.
We hebben afwassen gedaan.
We hebben tafel gedekt.
De juf en meester hadden oneindig thee en we hebben lekkere hapjes gemaakt. We hebben ook de tafel versiert en we hebben worst in bladerdeeg gemaakt. We hebben
appelflappen en komkommer, koekjes, spiesjes en salades gemaakt. We hebben t- shirts gemaakt en het was gezellig. Alle juffen en meesters vonden het leuk en ze vonden de uitnodigingen leuk dit was onze verslag               

Nick en YoditHigh tea

De high tea was woensdag 4 november. We moesten samen werken. Er waren allerlei soorten hapjes en er was ook een uitnodiging. We moesten helpen. De kinderen hebben de hapjes gemaakt, nou  de meeste dan en 4 kinderen mochten de confetti kanonnen afschieten.
We moesten ook t shirts aan van de high tea.
We moesten ook de leraren bedienen en vertellen wat er allemaal was en we hebben alles zelf gemaakt
We moesten alles mooi maken en de tafel dekken en al dat soort dinge. We moesten ook afruimen en afwasse. Dit was ons verslag.

Sem en Zakariah
High Tea.

We hebben voorbereiding voor de high tea gedaan . De hight tea hebben we gegeven aan de docenten. Niray en Kiara hebben een uitnodiging gemaakt en zakaria en hussein de menukaart. Cyrano ,Nick ,Sem, Lisa en Janey hebben gevraagd of ze een allergie hebben of niet ,vègegatarisch. We hebben T-shirts gemaakt met graffiti en de tafel versierd en we moesten vertellen wat we gemaakt hadden.

Cyrano en Hussein